6 причини да отидете на къмпинг:

Все повече хора избират да почиват на къмпинг, а не на хотел. Някои от тях са отблъснати от шума на големите курорти и предпочитат усамотението сред природата, други просто искат да опитат нещо ново и различно. Ето нашите 6 причини защо да изберете къмпингуването пред традиционната почивка на хотел.

50_1123
1) Сред природата. Нашите курорти са все по-застроени и за много хора почивката там е напълно невъзможна. За сметка на това къмпингуването ти дава възможност наистина да се докоснеш до природата и да релаксираш далеч от шума на града.
2) Не си на линия. Ежедневието ни е все по-свързано с интернет, а къмпингуването ви дава идеално оправдание да изключите телефона, таблета и лаптопа и просто да се насладите на добрата стара комуникация лице в лице.
3) Лагерния огън. Няма какво толкова да добавим тук. Гозбите приготвени на лагерния огън и часовете прекарани край него са безценни.
4) Дрес код. Няма такъв. Никой не очаква от вас да се обличате по определен начин, да се сресвате, да се гримирате 
5) Събуждане. Само въможноста да се събудите сутрин от шума на вълните на морето, или от песните на птичките в планината е достатъчна причина да къмпингувате.
6) Може да вземете кучето. Или какъвто и домашен любимец да имате. Няма нужда да се съобразявате с ограниченията на лъскавите (и не толкова) хотели.
 
Това са само част от причините да къмпингувате и ако никога до сега не сте го опитвали, защо да не пробвате тази година? Не е нужно да прекарате цялата си ваканция по този начин, като начало може да пробвате само за един уикенд на палатка. За тези които ще се оправдаят, че нямат палатка, а не им се инвестира в закупуването на такава, сигурни сме, че имате приятел който ще ви услужи с неговата.
източник: http://www.fixstay.com/